Son Haberler
Anasayfa / Haberler / ”Bilgisayar Çağının Ebeveynleriyiz Biz” Semineri

”Bilgisayar Çağının Ebeveynleriyiz Biz” Semineri

Ücretsiz ”Bilgisayar Çağının Ebeveynleriyiz Biz” Semineri

Sayın Velilerimiz,

25 Mart 2012 Pazar günü, Doğuş Üniversitesi H Blok konferans salonunda ”Bilgisayar Çağının Ebeveynleriyiz Biz” isimli seminerimiz saat 11:00’da başlayacaktır.

Seminerimize tüm velilerimiz davetlidir.

Not: Seminere dışardan katılım alınmaktadır.


Öğr.Gör.Dr.Şükran Akpınar

1967 tarihinde Artvin’de doğdu. 1988 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilikve Halkla İlişkiler Bölümü’nden dereceyle mezun oldu.

1990-1992 yıllarında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Halkla İlişkiler yüksek lisansı eğitimi aldı.

15 yıl reklamcılık sektöründe, medya-reklam ajansı ve reklamveren tarafında profesyonel olarak çalıştı.

2001-2005 yılları arasında Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İletişim Bilimleri üzerine yüksek lisans ve doktora yaptı.

2000-2007 yıllarında Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak çalıştı.

Uluslararası Çocuk ve İletişim Konferanslarında sunduğu bildirilerle dikkat çekmiş, çeşitli gazetelerde röportajları yayınlanmış ve “Medya-Çocuk” konseptli çalışmasıyla Türkiye’nin farklı illerindeki ilkokul ve liselerde konferanslar vermiştir.

2007 tarihinden bu yana Doğuş Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü’nde öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır.

e-mail: sakpinar@dogus.edu.tr

Hakkında ustun

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*